Ik ben Eva
Sinds de hogere hotelschool heb ik een grote liefde voor voedsel en inmiddels in het bijzonder voor brood. Niet alleen omdat ik er iedere dag mee bezig ben weet ik nu, maar ook omdat er meel door mijn aderen stroomt. Mijn opa aan moederskant teelde al graan voor de bakker in het dorp en de oma van mijn vader was dochter van één van Nederlands grootste molenaarsbedrijven in Gelderland.
Hoe het begon
Na verschillende marketingrollen bij corporates stapte ik in 2013 de bakkerijwereld in met een eigen banketproduct. Werkend bij een bakkerijcorporatie kreeg ik snel in de gaten dat er nog zoveel te halen is voor bakkers, terug in de keten. Ook zag ik dat de sector zo georganiseerd was dat die broodnodige innovatie vaak niet in de hand werkte. Dat was voor mij de trigger om Incubaker op te richten. Ik zou me vrij door de keten kunnen bewegen om ketenbreed te innoveren en meer impact te maken.
Contact ons
Ben je nieuwsgierig, heb je ideeën of kunnen wij je inspireren? Neem dan zeker contact op.
Adres
Stookplaats @Werf 35
Mussenstraat 9
1223 RB Hilversum
Telefoon
info@incubaker.nl